Nagycserkesz

2021.12.23. 12:18

Hat férfi és egy nő verekedett össze Nagycserkeszen

Garázdaság és testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Garázdaság és testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség hat férfi és egy nő ellen, akik 2021 augusztusában Nagycserkeszen az élelmiszer bolt előtt verekedtek össze, ezzel megbotránkozást és riadalmat okozva a járókelőkben.

 

A vádirat szerint 2021. augusztus 17-én a reggeli órákban Nagycserkeszen az élelmiszer bolt előtt egy tiszalöki és egy nagycserkeszi férfi - korábbi nézeteltérésük miatt - összeszólalkozott, majd az egyikük meg is ütötte a másikat. Ekkor mindketten telefonon a helyszínre hívták a rokonaikat, és a szópárbaj tovább folytatódott. Ez csakhamar dulakodásba, és kölcsönös bántalmazásba csapott át, amely során mindenki ütött mindenkit. A verekedés közben egy rugós fém bot is előkerült, melyet elvettek egymástól, és azzal is bántalmazták egymást.

 

A verekedésben minden résztvevőnek könnyű, zúzódásos sérülése keletkezett, de csak a véletlenen múlott, hogy a fémbottal nem okoztak egymásnak súlyosabb sérüléseket.

 

Az ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogy a járásbíróság valamennyi vádlottat pénzbüntetésre ítélje.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában