bűnügy

2021.12.01. 09:22

Kapott az alkalmon – bevásárló központ parkolójában emelt el egy táskát, hamar elkapták

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

Forrás: illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon egy helybeli hölgy tett feljelentés ismeretlen tettes ellen aki, 2021. november 16-án az egyik élelmiszer-áruház parkolójában a bevásárlókocsiból eltulajdonította a táskáját, miközben ő a megvásárolt termékeket pakolta az autójába. A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, és mielőbbi elfogása érdekében.

A hölgy egy becsületes megtaláló jóvoltából két nappal a bűncselekmény elkövetése után visszakapta eltulajdonított táskáját, és az abban tárolt személyes iratait, mobiltelefonját, bankkártyáját.

A tolvaj mind ezektől megszabadult, de a több tízezer forint összegű készpénzt, ami szintén a táskában volt, magával vitte.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit 2021. november 29-én nyíregyházi otthonából állítottak elő a rendőrkapitányságra. A 30 éves férfit lopás bűntett elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az év végi ünnepek közeledtével különösen kérjük Önöket, hogy a vásárlások alkalmával vigyázzanak értékeikre, legyenek körültekintők, hogy hasonló bosszúság ne árnyékolja be a készülődést.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában