Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.12.03. 09:41

Körözött 46 éves férfit fogtak el Mátészalkán

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét 2021. december 2-án, Tiszadobon. A rendőrök megállapították, hogy a 19 éves járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit a Tiszavasvári Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2021. december 2-án egy nyírmadai lakossal szemben. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a 36 éves férfi körözését rendelte el, mivel a részére megállapított közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2021. december 1-jén Mátészalkán elfogtak egy 46 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Mátészalkai Járásbíróság és a Mátészalkai Rendőrkapitányság is a férfi körözését rendelte el. A rendőrök a körözött férfit előállították a Mátészalkai Rendőrkapitányságra.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában