Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.12.29. 12:09

Nagy ellenőrzést tartottak Nagyecsed környékén - sokszor kellett intézkedni

Rendőrök és pénzügyőrök tartottak közösen fokozott ellenőrzést a jogsértő cselekmények felderítése érdekében.

Forrás: police.hu

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség, a Mátészalkai Rendőrkapitányság valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Mátészalkai Vám- és Pénzügyőr Főosztályának munkatársai közösen tartottak ellenőrzést 2021. december 28-án Vállaj, Mérk, Fábiánháza és Nagyecsed térségében. A rendőrök és a pénzügyőrök közös szolgálatellátása során kiemelt figyelmet fordítottak, az illegális migráció és a hozzá kapcsolódó bűncselekmények megelőzésére, a pirotechnikai - és a jövedéki termékekkel való jogsértő cselekmények kiszűrésére. Az ellenőrzés alatt a rendőröknek és pénzügyőröknek számos jogsértés miatt kellett intézkedniük.

Forrás: police.hu

A rendőrség a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal végrehajtott ellenőrzései azt a célt szolgálják, hogy a határmentén élők is biztonságban érezhessék magukat az év végi ünnepek közeledtével. A rendőrség a későbbiekben is tervez hasonló, társszervek bevonásával történő közös ellenőrzéseket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában