Bűnügy

2021.12.10. 09:33

Soha nem volt jogsija, csinált magának ukrán engedélyt a nyírmadai férfi - őrizetbe vették

Az elmúlt 24 órában történt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

 

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő nyírmadai lakossal szemben 2021. december 9-én a Vásárosnamény és Ilk közötti útszakaszon. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető által átadott saját nevére kiállított ukrán vezetői engedély hamisított, ezért azt lefoglalták. A további ellenőrzés alatt az is kiderült, hogy az 50 éves férfi nem rendelkezik, és soha nem is rendelkezett érvényes magyar vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették, valamint közokirat hamisítás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2021. december 9-én Nagykállóban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 45 éves férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

 

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy nyírbátori lakost 2021. december 9-én. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett szabálysértési pénzbírságot a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a 48 éves férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai elfogtak 2021. december 9-én egy besztereci lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a 22 éves férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában