Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.12.21. 09:40

Tiszarádon fogták el a körözött vasmegyeri férfit - Ezt követte el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 20-án Kisvárdán elfogtak egy rétközberencsi lakost. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott, de meg nem fizetett pénzbírságot a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai 2021. december 20-án Tiszarádon elfogtak egy vasmegyeri lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrőrsre.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő ófehértói lakossal szemben 2021. december 20-án Nyíregyházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett gépkocsival, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 28 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában