Bűnügy

2021.12.29. 09:52

Több megye hatóságai is keresték az elfogott tímári férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2021. december 28-án Balkányban, egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 31 éves járművezető a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes vezető engedéllyel nem rendelkezik és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye alapján az ittas járművezetés gyanúja is felmerült. A rendőrök a járművezetőt további mintavétel után a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy tímári lakost 2021. december 28-án. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Szerencsi Rendőrkapitányság is a 22 éves férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság, valamint a Miskolci Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában