Penészlek, Fülöp

2022.01.18. 15:15

A tehergépkocsi utasa a kórházba szállítás után életét vesztette - Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várják, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.

Fotó: Illusztráció: shutterstock

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15000/460/2021. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

2021. október 29-én 21 órakor egy lassú jármű és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény közlekedett a 4906. számú út 25. kilométer szelvényében Penészlek község felől Fülöp község irányába, amikor a mögötte, és vele azonos irányba közlekedő Peugeot típusú tehergépkocsi a pótkocsi hátsó részének ütközött. A baleset következtében a tehergépkocsi vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, míg utasa kórházba szállítása után életét vesztette.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint közvetlenül a baleset bekövetkezése előtt Fülöp község felől Penészlek község irányába több személygépkocsi is közlekedett. A járművek vezetői és utasai érdemleges információkkal szolgálhatnak a baleset körülményeinek tisztázása érdekében, ezért várjuk jelentkezésüket.

 

Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában