Bűnügy

2022.01.10. 10:31

Elvitte ismerőse autóját, összetörte, ráadásul nem is volt józan - őrizetben a paszabi fiatal

Az elmúlt 24 órában történt.

Forrás: Shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai Pócspetriben intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő kisvárdai lakossal szemben 2022. január 9-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi úgy vett részt gépkocsijával a közúti közlekedésben, hogy a vezetéséhez szükséges engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a 28 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsére 2022. január 9-én érkezett bejelentés. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy az ibrányi háza előtt parkoló autóját az egyik ismerőse az ő tudta és beleegyezése nélkül elvitte, majd azt törött állapotban vitte vissza. A rendőrök a bejelentést követően a 20 éves paszabi férfit intézkedés alá vonták, vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett, továbbá azt is megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a paszabi férfit a rendőrőrsre előállították, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint a jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt pedig külön büntetőeljárást indítottak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#Paszab

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában