Katasztrófavédelem

2022.01.27. 08:02

Fűthetetlenné vált a nyírkátai családi ház

Családi ház kéménye mellett lévő födémgerenda kapott lángra szerdán Beregdarócon, a Táncsics utcában. A vásárosnaményi önkormányzati és a tarpai önkéntes tűzoltók a födémszerkezetet kéziszerszámok segítségével megbontották és a tüzet eloltották. A tűz miatt öt ember rokonoknál került elhelyezésre.

 

A kéményben lerakódott égéstermék égett tegnap egy nyírkátai családi házban. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították az izzó részeket. A tűz miatt az ingatlan fűthetetlenné vált, emiatt az ott lakók rokonoknál helyezkedtek el.

 

Nyíregyházán, a Nyírjes utcában a nádas száz, Butyka és Nagykálló között a száraz fű és gaz háromszáz négyzetméteren égett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be a tűzeseteknél, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel.

 

Árokba csúszott egy kisbusz Csengerben, a Kolozsvári utcában szerdán. A helyi önkormányzati tűzoltók a járművet kézi erővel az árokból kitolták és megszüntették a közúti akadályt.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában