Baleset

2022.01.21. 08:54

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

A rendőrség a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat elterelik.

Fotó: [email protected] +36305431120

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. január 21-én 7 óra 40 perc körül a 4911-es út 5. kilométerszelvényében Nyíregyháza és Nagykálló között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal. A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat mindkét irányból Nyíregyháza-Nyírjestanya felé terelik - tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség.

 

Katasztrófavédelem: társhatóságokkal dolgoznak

 

A balesethez műszaki mentés céljából a nyíregyházi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A mentők is a helyszínen vannak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Forrás: Katasztrófavédelem

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában