A hétvégén történt

2022.01.24. 08:20

Három oldalról oltották a lángokat Pátrohán

Felhevült a villanybojler és áramlott belőle a gőz egy nagyecsedi családi házban vasárnap. A település önkéntes tűzoltói az ingatlanból a közműveket kizárták, majd elengedték a túlnyomást.

 

Kazánházban keletkezett tűz Pátrohán, a Jókai utcában tegnap. A lángok továbbterjedtek a családi ház tetőszerkezetére is. A kisvárdai és a cigándi hivatásos tűzoltók három oldalról oltották el a lángokat.

 

Családi ház kéményében izzott a lerakódott égéstermék Mérken vasárnap. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók az izzó részeket a kéményből kéziszerszámok segítségével távolították el.

 

Lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Mátészalkán, a Dózsa György úton tegnap. A város hivatásos tűzoltói vonultak a balesethez, áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

 

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi 381. számú főúton Kisvárdánál tegnap. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet két vízsugárral oltották el.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában