Bűnügy

2022.01.18. 09:02

Jogsi nélküli sofőrök, körözött személyek - őrizetbe vettek több embert

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai Bökönyben intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben 2022. január 17-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi úgy vett részt gépkocsijával a közúti közlekedésben, hogy a vezetéséhez szükséges engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő ibrányi lakossal szemben 2022. január 17-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető a közúti forgalomban úgy közlekedett az általa vezetett járművel, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 32 éves járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 17-én elfogtak egy 53 éves nyíregyházi lakost. A férfi a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 17-én elfogtak egy 21 éves rudabányai lakost. A férfivel szemben a Kisvárdai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 


 

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában