Megye III.

2022.01.05. 15:31

Leütötte a játékvezetőt a Túristvándi–Tyukod meccsen

A focista a piros laptól olyan ideges lett, hogy elvesztette az önkontrollját...

KM

Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

– A Fehérgyarmati Járási Ügyészség vádirata szerint 2021. október 2-án délután rendezték meg a Túristvándi–Tyukod megyei III. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A 89. percben 2–1 volt az állás a túristvándi csapat javára. Ekkor a Tyukod támadott, és a 16-oson belül elesett a tyukodi játékos. 


A földről felálló játékos 11-est reklamált a bírónál, aki ezt nem adta meg. A játékos erre szidalmazta őt, mire a játékvezető piros lapot mutatott fel, azaz kiállította. A tyukodi focista ettől olyan ideges lett, hogy elvesztette az önkontrollját, és ököllel arcon ütötte a bírót, akinek felrepedt a szája, a sérülése 8 napon belül gyógyult meg. A játékos szóban elnézést kért a játékvezetőtől. 


Az ügyészség nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja a vádlottat, és azt indítványozta, hogy a bíróság pénzbüntetést szabjon ki vele szemben. Az eljárás a Fehérgyarmati Járásbíróságon folytatódik – ismertette az esetet dr. Szilágyi László, a megyei főügyészség sajtószóvivője. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában