Rendőrség

2022.01.06. 12:22

Nem fizették be a pénzbírságot

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 5-én Nyírkátán elfogtak egy 25 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2022. január 5-én elfogtak egy 26 éves taranyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Nagyatádi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg ezért azokat a Kaposvári Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 5-én elfogtak egy nyíregyházi lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában