Sziréna

2022.01.23. 08:24

Nyíregyházi, nyírkarászi, tiszavasvári és ópályi lakosokat fogtak el a rendőrök szombaton

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. január 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

MW-archív

Fotó: Lakatos Péter

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 22-én elfogtak egy 49 éves nyíregyházi lakost. A férfi a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

 

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Nyírkarászi Rendőrőrsének munkatársai 2022. január 22-én Nyírkarászon elfogtak egy 21 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot lopás bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a körözött férfit a Kisvárdai Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

 

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 22-én elfogtak egy tiszavasvári lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

 

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 22-én elfogtak egy 30 éves ópályi lakost. A férfivel szemben a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában