Őrizetbe vették

2022.01.27. 11:26

Részegen fenyegetőzött Encsencsen - Meg akarta verni édesapját

Rendőrségi összefoglaló.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. január 26-án Pócspetriben, egy személygépkocsival közlekedő ömbölyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai Encsencsen intézkedtek egy 21 éves helyi lakossal szemben 2022. január 26-án éjszaka. A férfi ittas állapotban megjelent a szülei házánál ahol a kerítést rugdosta, kiabált és közben veréssel fenyegette az édesapját. Az egyenruhások a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.  

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában