Bűnügy

2022.01.20. 09:34

Testi sértésért körözték a 36 éves mátyusi férfit

Rendőrségi összefoglaló.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. január 19-én Vásárosnaményban elfogták T. I. 36 éves mátyusi lakost. A férfi ellen testi sértés bűntett elkövetése miatt a Gödöllői Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

 

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek 2022. január 19-én Nyírparasznya és Vaja között egy személygépkocsival közlekedő mátészalkai férfival szemben. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt gépkocsijával a közúti forgalomban, hogy a Debreceni Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.    - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában