Videóval

2022.01.27. 19:09

Visszaadták a kirabolt fiú értékeit

A nyírbátori rendőrök nemcsak elfogták a tinédzser támadóit, de megtalált tárgyait is visszaadták. Videón nyilatkozik az ügy fővizsgálója!

A Debrecenből Mátészalkára közlekedő személyvonaton 2022. január 19-én az egyik utast két ismeretlen tettes bántalmazta, és miután értékeit megszerezték, a nyírmihálydi megállóhelyen leszálltak.

A nyírbátori rendőrök az elkövetőket egy napon belül nyírmihályi otthonukban elfogták, és rablás, valamint súlyos testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.          

A kirabolt tinédzser eltulajdonított tárgyainak egy részét a gyanúsítottak egyikük szüleinek segítségével megsemmisítették, de épségben maradt laptopját ruháit, hátizsákját, a rendőrök sértetlen állapotban megtalálták, és azokat 2022. január 26-án vissza is adták a tulajdonosának - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában