Sziréna

2022.02.04. 14:42

5 autót fosztott ki Mátészalkán a hodászi férfi (videóval)

A rendőrök két órán belül elfogták.

Fotó: police.hu

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást A. P. 20 éves hodászi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 3-án a hajnali órákban nyitott állapotban parkoló autókat fosztott ki Mátészalka területén. 

 

Az egymást követő bejelentések után a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és hamar kiderítették, hogy a lopások elkövetésével Á. P. gyanúsítható. A rendőrök hodászi lakóhelyén elfogták, otthonában az autókból ellopott értékeket is megtalálták és lefoglalták. A nyomozók A. P.-t lopás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, vallomásában a bűncselekmények elkövetését elismerte. 

 

Elmondta, hogy az este folyamán öt lezáratlan járműből lopott el elektronikai eszközöket, készpénzt és egyéb vagyontárgyakat. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában