Kemecse

2022.02.13. 17:14

"Azt mondta, őt látom utoljára" - megszólalt a kemecsei rém megvakított áldozata

Gabriella beszélni is alig tud, mert a támadója, miután megvakította, megpróbálta kitépni a nyelvét.

Forrás: Bors

A hencidai Gy. A. egy hete összeszurkálta, majd olyan súlyosan bántalmazta Kemecsén a volt barátnőjét, a 22 éves Gabriellát, hogy a nő elveszítette a látását. A helyiek még mindig nem tértek magukhoz a szörnyű tett után - írja a naphire.hu.

 

A lányt egy védett házban őrzi a rendőrség. Súlyos sérülései miatt nehezére esik a beszéd, ezért szavait a bátyja, Róbert tolmácsolta a lapnak.

Gabriella korábban szakított a férfival, aki szerette volna, ha visszafogadja. A nő nemet mondott. Végül Gy. A. tavaly januárban elrabolta, több napig fogva tartotta, félholtra verte.

– Amikor a volt élettársam elrabolt, mellkasi, koponya- és  hasfali zúzódásokat okozva többször is brutálisan megvert. Minden éjszakám rettegés volt a házában, együtt éltem a halál gondolatával. Fegyverrel fenyegetett, de azt hittem, ilyesmi nem történhet meg velem, mert hamarosan úgyis börtönbe zárják az előző tetteiért – idézte fel a történteket Gabriella. 

 

A lány a múltat maga mögött hagyva egy nagyvárosban, akadálymentesített házban képzeli el az életét, ahol a biztonságos közlekedés és az egészségügyi ellátás is állandóan rendelkezésre áll, dolgozhat és a kislányát felnevelheti.

Mielőtt megvakított, azt mondta, őt látom utoljára. Nem így történt. Az ügyeleten, ha homályosan is, de az öcsém és a keresztapám arcát még láthattam. A szám is megsérült, mert ki akarta szakítani a nyelvem, hogy többet ne beszélhessek.

- Ezek után hogyan képzelem el az életemet? Amikor majd isten segítségével teljesen felkészültem, segíteni szeretnék a sorstársaimnak, a bántalmazott nőknek.

Címkék#Kemecse

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában