Betörés

2022.02.15. 10:06

Elfogták a fickót, aki kővel zúzta be a nyíregyházi ékszerbolt kirakatát

A nyomozók elfogták a férfit, aki kővel zúzta be egy nyíregyházi ékszerbolt kirakatát, és kifosztotta.

Forrás: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. D. 30 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 7-én éjszaka egy térkővel törte be az egyik nyíregyházi ékszerüzlet kirakatüvegét, onnan négy karkötőt magához vett, és sietve távozott.

 

A rendőrök a bejelentést után az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása, és kézre kerítése érdekében adatgyűjtést végeztek, beszerezték a környék térfigyelőkameráinak felvételeit, ami alapján felhívást tettek közzé. Néhány napon belül sikerült megállapítaniuk a keresett férfi személyazonosságát, akit 2022. február 14-én lakóhelyén elfogtak, és a rendőrkapitányságra előállítottak. R. D. gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerte tettét, vallomásában elmondta, hogy az ékszereket egy zálogházban eladta. A nyomozók a bűncselekményből származó ékszereket lefoglalták, és hiánytalanul visszaadták a tulajdonosnak. A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#betörés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában