Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.02.21. 09:34

Elfogták a körözött tiszabezdédi férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotós: Illusztráció: Shutterstock

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2022. február 20-án Tyukodon egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető gépkocsijával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit engedély nélküli járművezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2022. február 20-án Komlódfaluban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 67 éves férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

 

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 20-án elfogtak egy tiszabezdési lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Záhonyi Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában