Brutális tett

2022.02.07. 11:31

Hajtóvadászat indult: keresik a kemecsei kínzót!

Elfogatóparancs alapján, nagy erőkkel keresik a gyanúsítottat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse 15010/396/2022. bűnügyi számon testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. február 5-én este kemecsei lakóhelyén felkereste volt barátnőjét, és a lakóház udvarán olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 22 éves nő maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett. A férfi a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, és azóta is szökésben van.  

 

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérjük az állampolgárok segítségét.

 

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Címkék#Kemecse

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában