Bűnügy

2022.02.04. 08:50

Jogsi nélkül Kocsordon - őrizetben a sofőr

Az elmúlt 24 órában történt.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2022. február 3-án Kocsordon, egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Jonatán Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2022. február 3-án elfogtak egy 47 éves ibrányi lakost. A férfivel szemben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 3-án Fehérgyarmaton elfogtak egy tarcali lakost, aki ellen körözés volt érvényben, mivel a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Miskolci Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök az 54 éves körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában