Borzalom

2022.02.09. 15:28

Kemecsei támadás - nemzetközi elfogatóparancs

Európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását kezdeményezte a rendőrség a kemecsei támadó Gyöngyösi Attila ellen, immár emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Forrás: tenyek.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezte európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását. A rendőrség 2022. február 9-én elküldte előterjesztését az ügyészségnek, amelyben kéri, hogy indítványozza az illetékes bíróságon a Magyarországon már körzött férfi külföldön történő elfogását biztosító elfogatóparancs kiadását.

A nyomozás adatai szerint feltehető, hogy a gyanúsított a volt barátnője sérelmére 2022. február 5-én, Kemecsén elkövetett élet elleni bűncselekmény után elhagyhatja Magyarországot és külföldre menekülhet.


A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akik ismerik a szökésben lévő férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy hollétéről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezhetnek személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában