Bűnügy

2022.02.02. 09:03

Körözött férfiakat fogtak el

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 1-jén elfogtak egy 49 éves nyíregyházi lakost. A férfivel szemben a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére a korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2022. február 1-jén elfogtak egy csengeri lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Mátészalkai Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a 47 éves körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában