Sziréna

2022.02.19. 10:06

Több irányba terjed a tűz Kemecsén

Illusztráció: Shutterstock

Tíz hektáron, foltokban ég a száraz aljnövényzet és a bozótos Kemecsén, a Móra Ferenc utca melletti területen. A széljárás miatt több irányba terjed a tűz. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók megkezdték a terület körbejárását, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tűz oltását. A helyszínre tartanak a demecseri önkéntes tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

 

Frissítés

 

A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és a demecseri önkéntes tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral, kéziszerszámokkal, puttonyfecskendővel előbb körülhatárolták, majd megfékezték a lángokat Kemecsén, ahol a felderítések alapján mintegy huszonöt hektáron, foltokban égett a száraz aljnövényzet és a bozótos a Móra Ferenc utca melletti területen. Mivel a széljárás miatt több irányba terjedt a tűz, a demecseri egység egy vízsugárral egy lakóház kertjén keresztül oltotta a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában