Vonatgázolás

2022.02.21. 14:00

Tragédia: Két gyürei férfit gázolt halálra a vonat Üllőnél

A két fiatal férfi rendszeresen vállalt alkalmi munkákat a fővárosban és környékén - olvasható a haromhatar.hu oldalon.

Fotó: Illusztráció: MTI

Egy Nyugati pályaudvar felé, menetrend szerint közlekedő személyvonat haladt 2022. február 20-án 15 óra 27 perckor az üllői vasúti átjárónál, amikor ezidáig ismeretlen körülmények között két, gyalogosan közlekedő embert ütött el. A helyszínen életüket vesztették.  

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

A Mávinform a Facebook-oldalán azt közölte, hogy a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó vonat gázolt el két embert az üllői vasútállomásnál. A baleset egy átjáróban történt, ahol a fény- és félsorompó jól működött, tilosat mutatott.

 

Információnk szerint a baleset két áldozata gyürei lakosok voltak, Kiss Zoltán Bertalan a község polgármestere megkeresésünkre megerősítette a hírt - olvasható a haromhatar.hu oldalon.

 

A polgármester arról tájékoztatott, hogy a két fiatal férfi rendszeresen vállalt alkalmi munkákat a fővárosban és környékén, valószínű, hogy most is ezért tartózkodtak Pest megyében. 

 

Forrás: haromhatar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában