Vásárosnamény

2022.03.11. 07:02

Adománygyűjtő pontra tört be, bokorba rejtette a lopott holmit László (videó)

A vásárosnaményi rendőrök a bejelentést követően néhány percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2022. március 10-én 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy az egyik vásárosnaményi adománygyűjtő pontba betörtek, és az Ukrajnából a háború miatt otthonaikat elhagyni kényszerülők részére gyűjtött adományokat megdézsmálták. A helyi rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és a közelben elfogták a bokrok között bujkáló gyanúsítottat.

 

 

A 38 éves helyi férfi a bajbajutottak részére gyűjtött adományokból két táskát megpakolt, azokat magával vitte, és a közelben elrejtette. Azt tervezte, hogy visszamegy az épületbe, hogy onnan további három, tartós élelmiszerekkel, ruhaneműkkel és egy elektromos fűtőkészülékkel teli pakkot is elhozzon.

 

Forrás: police.hu

A nyomozók  P. Lászlót a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra elállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. 

 

Forrás: police.hu
Címkék#betörés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában