Tűz

2022.03.27. 17:40

Csarnoképületek égnek Demecseren

Cérnabálák és az avar is lángra kapott a területen.

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Frissítés: 17:45 - Még tartanak a munkálatok Demecseren

 

Továbbra is nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók Demecseren. A telephelyen három csarnok áll, amelyből az egyik csarnokegyüttes ég a Berkeszi úton. A telephely szabad területén álló cérnabálák is égnek, valamint a területen kívül mintegy harminc hektáron az avar is meggyulladt. A demecseri önkéntes tűzoltókat követően a nyíregyházi, a nyírbátori, a kisvárdai hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egységek hat vízsugárral dolgoznak a lángok elfojtásán.

 

Korábbi hír: Három csarnoképület ég egy telephelyen Demecseren, a Berkeszi úton. A szabad területen álló cérnabálák, valamint az avar is meggyulladt. A demecseri önkéntes tűzoltókat követően a nyíregyházi, a nyírbátori, a kisvárdai hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egységek öt vízsugárral oltják a lángokat.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

 

Címkék#Demecser

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában