Kemecsei horror

2022.03.19. 15:43

Döbbenetes részletek derültek ki a megvakított Gabriella korábbi elrablásáról

Bíróság elé állítják Gy. Attilát, amiért egy évvel a megvakítás előtt már egyszer elrabolta a nőt.

Gy. Attilát bíróság elé állítják amiatt, mert egy éve "még csak" elrabolta Gabriellát, akit néhány hete meg is vakított.

A szakítást - ahogy később sem - 2021 januárjában se tudta elfogadni Gy. Attila, akit első ízben személyi szabadság megsértése miatt fognak bíróság elé állítani Nyíregyházán. A brutális bántalmazás azonban csak ezután következik majd, amiért szintén felelnie kell.

Mint ismert, Gy. Attilát körözte a rendőrség idén februárban, amiért brutálisan megverte, megszúrta, és kitépte mindkét szemét korábbi barátnőjének, a 22 éves Gabriellának Kemecsén, majd bedobta egy árokba és magára hagyta. Később a rendőrség Berettyóújfaluban talált a férfira egy házban, ahol pokrócok alatt rejtőzött.

 

A bíróság dokumentumaiból kiderült, korábban is megverte, és volt, hogy el is rabolta a gengszter a nőt - írja a Bors.

2021 januárjában Gy. Attila két másik ismerősével, találkozóra érkezett Gabriellához, hogy tartozásait rendezze. Ekkor megbeszélték, hogy együtt elmennek Nyíregyházára, ám a városból mégis haza szeretett volna menni a nő. Ekkor azonban már nem engedték el.Befogta Gabriella száját, és amikor megpróbált kiszállni az autóból, egy kést szorított a fejéhez, majd Berettyóújfalura vitték.

Két nappal később sikerült megszöknie Gabriellának.

Mindezek előtt, 2020 decemberében pedig Attila nekiesett Gabriellának, több alkalommal megrúgta és megütötte.Ekkor Gabriella rokonai mentek érte, de mikor elhajtottak volna, Atilla kirángatta a kocsiból, és a földre rántotta, majd megrugdosta.

Címkék#Kemecse

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában