Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.03.01. 10:50

Elfogták a nyírtassi férfit, aki ellen öt körözés volt érvényben

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2022. március 1-jén Rohodon, egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes vezető engedéllyel nem rendelkezik, és az alkoholszondás ellenőrzés eredménye alapján az ittas járművezetés gyanúja is felmerült. A rendőrök a járművezetőt további mintavétel után őrizetbe vették.

 

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Kisvárdán elfogták egy 22 éves nyírtassi lakost 2022.02.28-án. A férfi ellen öt körözés volt érvényben mert a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg és azokat a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

 

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. február 28-án elfogtak egy dunaújvárosi lakost, aki ellen két  körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette be, és azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában