Bűnügy

2022.03.10. 13:15

Hasba szúrta férjét az asszony

A Nyíregyházi Járásbíróság az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban 1 hónapra elrendelte P.V.M. gyanúsított letartóztatását.

Fotó: Shutterstock

A megalapozott gyanú szerint 2022. március 07-én a gyanúsított és férje veszekedtek Szabolcs megyei házuk konyhájában. A veszekedés hevében az asszony a konyhaszekrény fiókjából magához vett egy kést és azzal fenyegetőleg a sértett irányába indult. Ezt látva, a férfi maga elé tartott egy széket védekezésképpen, de az asszony ennek ellenére a késsel hasba szúrta őt. 
A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

 

Az ügyben a nyomozás még folyamatban van. Bár a gyanúsított büntetlen előéletű, a bűncselekmény tárgyi súlyára tekintettel a bíróság döntése szerint fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra helyezése esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, elszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől, továbbá a sértett befolyásolásával megnehezítené a bizonyítást, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzés nem végleges, az ügyészség tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be ellene.

 

 

 

Címkék#Nyírmada

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában