Bűnügy

2022.03.25. 10:13

Megvadult a tiszavasvári nő a Bethlen Gábor utcai megállóban - vádat emeltek ellene

Buszmegállóban kiabált, kötekedett a körülötte lévőkkel, majd az ingatlan utcafronti ajtajait, ablakait ütötte, rúgta, végül pedig be is törte azokat, ezért az ügyészség vádat emelt a garázda nő ellen.

Forrás: Ügyészség

Forras: Ügyészség

A Tiszavasváriban élő nő 2021 októberében Nyíregyházára utazott, ahol bevásárolt, majd a délutáni busszal akart hazautazni, ezért a Bethlen Gábor utcai buszmegállóban várakozott.

 

A nap folyamán azonban rossz híreket kapott testvére betegségéről, és a barátjával is összeveszett, ezért, hogy magát felvidítsa, telefonján keresztült hangosan hallgatta a zenét. Eközben idegességében kiabálni kezdett, szidalmazta a körülötte álló személyeket, majd az egyik ingatlan utcafrontra néző ablakait és ajtóit ököllel ütögette és rugdosta.

 

Mikor a körülötte lévő emberek rászóltak, magához vett két téglát, és miközben tovább kiabált, a ház üvegezett ajtajainak dobta azokat. Nemcsak az ajtók törtek be, hanem megrongálódtak a redőnyök is, ezzel 200.000,- Ft rongálási kárt okozott.

 

Az ügyészség a nőt garázdasággal és rongálással vádolja, vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság bocsássa próbára, és fizesse meg a sértett kárát - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában