Bűnügy

2022.03.30. 09:05

Őrizetbe vették a fiatal sofőrt Besenyődön - utasa ellen is eljárás indult

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 27 éves férfit 2022. március 29-én. A rendőrök megállapították, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit, és annak vezetőjét 2022. március 28-án Nyíregyházán. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő magyi, és egy kállósemjéni lakost 2022. március 29-én Besenyődön. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 20 éves férfi úgy vezetett a közúti forgalomban, hogy a gépjármű vezetéséhez előírt érvényes engedéllyel nem rendelkezik, valamint, hogy a vele utazó 23 éves társa úgy engedte át a vezetést, hogy nem győződött meg arról, hogy van-e vezetői engedélye. A rendőrök mindkét személyt előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés, valamint járművezetés tiltott átengedése szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 


 

Címkék#bűnügy
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában