Ajak

2022.04.05. 11:24

Árgus szemekkel figyelnek a rendre az ajaki polgárőrök

Az óvodai és iskolai időszakban fokozottan odafigyelnek a közlekedés rendjére is az ajaki polgárőrök.

LTL

A két József: Horváth és Kovács

Fotó: Ladányi Tóth Lajos

„Nagyon korrektek voltak az emberek” – summázott Kovács József a Tamási Áron Általános Iskola előtt vasárnap délelőtt. A szintén ajaki Horváth Józseffel készséges polgárőrökként ügyeltek a köz rendjére órákon keresztül. 


– Az a meglátásunk, hogy elég nagy volt az érdeklődés a választáson, és minden a legnagyobb rendben történt Ajakon – vette át a szót Horváth József. Mindkettejüknek van névrokonuk a városban, így van, aki közülük az „egyes”, a másik pedig a „kettes” – ettől sajátságos a megkülönböztetés. 
 

Kifogástalan a közbiztonság 


– Közel hatvanan vagyunk tagjai az Ajak Biztonságáért Polgárőr Egyesületnek. Jó kis csapat a mienk, ha kell, még éjszaka is szívesen járőrözünk – jegyezte meg Kovács József. 


– Kifogástalan a közbiztonság Ajakon. Az óvodai és iskolai időszakban fokozottan odafigyelünk a közlekedés rendjére is, a gyerekek már megszoktak bennünket – közölte Horváth József. 


Az egyesület a Országos Rendőr-főkapitányságtól ajándékba kapott egy személygépkocsit, azzal járják az utakat.

Címkék#Ajak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában