Autópálya

2022.04.20. 09:08

Brutális bírság - ennyire büntették a román horrorkaraván sofőrjét

A rendőrök az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán szűrték ki a forgalomból.

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2022. április 14-én az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy román honosságú járműszerelvényt, amelynek vontatmányán a járművezető egy tehergépjárművet szállított. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya jelentősen meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, tovább haladását a szabálytalanság megszüntetéséhez kötötték, és 500.000 forint közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a román állampolgárságú járművezetőt.

Forrás: police.hu

A rendőrség a közúti balesetek megelőzése érdekében mindent megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje a forgalomból a balesetveszélyes gépjárműveket, járműszerelvényeket - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában