Katasztrófavédelem

2022.04.29. 08:21

Emiatt lángolt a tiszateleki terasz!

Száz négyzetméteres családi ház egyik szobája égett teljes terjedelmében csütörtök reggel Nyírmadán. A tűz átterjedt az ingatlan födém- és tetőszerkezetére is. Az esethez több járművel a baktalórántházi és a mátészalkai hivatásos, valamint a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak. A beavatkozók az épületből egy gázpalackot is kihoztak, amelyet nem ért hőhatás. A lángokat két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tűzoltók. A ház a tűz következtében lakhatatlanná vált, ezért az ott élők lakosságvédelmi intézkedés keretében önkormányzati ingatlanba kerültek.

 

Öt hektáron, foltokban égett a nádas Anarcs és Kisvárda között, a 4108-as út mellett. A területen a kisvárdai hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

 

Egy tiszateleki családi ház beépített terasza égett csütörtök este. A lángok átterjedtek az ingatlan tetőszerkezetére és a konyha-étkezőre is. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A beavatkozók hőkamerával átvizsgálták az ingatlant, amely lakhatatlanná vált, az áram és gázszolgáltató a hálózatról leválasztotta. A tüzet feltehetően elektromos meghibásodás okozta.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában