…hogy mindenki hazaérjen!

2022.04.18. 11:17

Húsvéti közlekedésbiztonsági ellenőrzés Szabolcs-Szatmár-Beregben

A szabályosan közlekedő autósok ajándékot is kapnak.

Illusztráció: police.hu

Fotó: FMRFK

A szabolcsi rendőrök a húsvéti ünnepek idején megyeszerte végeznek baleset-megelőzési ellenőrzéseket, amelynek során felhívják a gépjárművezetők figyelmét a szabálykövető közlekedési magatartás fontosságára. Az ellenőrzés célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer (gyermekülés) előírásszerű használatának ellenőrzése, valamint az ittas vagy bódult állapotú járművezetők kiszűrése.

A közúti ellenőrzést végző rendőrök a megye több településén húsvéti tojással ajándékozzák meg a szabálykövető gépjárművezetőket és utasaikat.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában