Baleset

2022.04.07. 13:07

Szörnyű! Vonat gázolt el egy embert Rakamazon

A tűzoltók segítenek az átszállásban a szerelvény utasainak.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Elgázolt egy embert egy vonat Rakamazon, a 38-as főút mellett, a Temetői útnál. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél. Az egységek segítenek a szerelvény több mint harminc utasának átszállni az értük küldött mentesítő autóbuszra.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

 

Rakamaz és Tokaj között szünetel a vonatközlekedés

 

Frissítés:

 

A baleset miatt pótlóbuszok közlekednek a Tokaj InterCity-k helyett Nyíregyháza és Szerencs, a személyvonatok helyett Tokaj és Rakamaz között.

 

A gázolásban érintett személyvonat helyett a Nyíregyházáról – Miskolcon át – a Keletibe tartó Tokaj InterCity (IC652) Szerencs és Miskolc között minden állomáson és megállóhelyen megáll.

 

Előzmény:

 

A Nyíregyházáról Füzesabonyba 10:38-kor elindult személyvonat (5127) elgázolt egy kerékpárost Rakamaznál. Az átjáróban a fénysorompó jól működött a balesetkor. A helyszínelés idejére – várhatóan 14-15 óráig – szünetel a közlekedés Rakamaz és Tokaj között. Pótlóbuszok rendelése és a közlekedés átszervezése folyamatban van.

 

A gázolásban érintett személyvonat (5127) Rakamaz és Miskolc között nem közlekedik. Miskolcról egy tartalékvonat indul Füzesabonyba 12:33-kor.

 

A Nyíregyháza és Miskolc közötti szakaszon közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani. A délután folyamán a Keleti pályaudvar –Miskolc–Nyíregyháza–Debrecen–Szolnok– Nyugati pályaudvar viszonylaton a Tokaj InterCity-k közlekedésében akár 30-60 perces késésekre és rövidebb útvonalon közlekedő járatokra lehet készülni.

 

A baleset okozta közlekedési helyzet miatt utasaink elnézését és türelmét kérjük!  

 

- mavcsoport.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában