Bűnügy

2022.05.12. 08:23

Az autópályán kapták el a jogsi nélkül vezető nyírmadai férfit

Rendőrségi összefoglaló.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nyírkátai lakost 2022. május 11-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 29 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának munkatársai vonták ellenőrzés alá 2022. május 11-én, az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy személygépkocsival közlekedő nyírmadai lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök az 51 éves férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában