Bűnügy

2022.05.20. 08:51

Bűntettért kell felelnie a 17 éves hajdúhadházi lánynak

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 19-én elfogtak egy 17 éves hajdúhadházi lakost. A lány ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a lányt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársa 2022. május 19-én elfogtak egy 16 éves mándoki fiút. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék zaklatás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.  A rendőrök a fiút a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai Nyírbátorban vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő mátészalkai lakost 2022. május 18-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 33 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék#bűnügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában