Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.05.26. 10:39

Elfogták a 19 éves ibrányi nőt - Ezt követte el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. május 25-én Balkányban egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 45 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai Rakamazon vontak intézkedés alá egy személygépkocsival és a hozzá kapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel közlekedő helyi lakost 2022. május 25-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 33 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 25-én elfogtak egy 19 éves ibrányi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött nőt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 25-én elfogtak egy 27 éves budapesti lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 30 éves aranyosapáti lakost 2022. május 25-én. A rendőrök megállapították, hogy a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azokat a Nyíregyházi Járásbíróság és a Miskolci Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában