Rendőrség

2022.05.29. 09:20

Emiatt körözték a Nyírmadán elcsípett férfit!

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 28-án Nyírmadán elfogtak egy 18 éves helyi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 28-án Nyírcsaholyban elfogtak egy 19 éves mátészalkai lakost. Ellen a Mátészalkai Járásbíróság testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 28-án Tiszabezdéd és Mándok közötti útszakaszon vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő mándoki lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 44 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai Demecserben vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. május 28-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök az 50 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. május 28-án Balkányban egy személygépkocsival közlekedő kállósemjéni lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 23 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában