Rendőrség

2022.05.30. 10:55

Ezért körözték a 26 éves ramocsaházi nőt!

Forrás: illusztráció / police.hu

Forrás: illusztráció / police.hu

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Vaján vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. május 29-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járművezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a 26 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 29-én elfogtak egy 19 éves tuzséri lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 26 éves ramocsaházi lakost 2022. május 29-én. A rendőrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a nő körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 26 éves nyírtéti lakost 2022. május 29-én. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 29 éves nyírcsaholyi lakost 2022. május 29-én. A rendőrök megállapították, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azokat a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában