Katasztrófavédelem

2022.05.10. 08:17

Gyilkos gáz a Tiszavasvári úton - a fürdőszobában mutatták ki

Az erdő aljnövényzete égett Sonkádnál hétfőn. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat gyorssugárral és kéziszerszámokkal.

Meghasadt és melléképületre dőlt egy fa Nyírbogáton, a Bocskai úton tegnap. A nyírbátori hivatásos tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Ötszáz négyzetméteren égtek gallyak Nyírturán, a Táncsics Mihály utcában hétfőn. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, két vízsugárral avatkoztak be.

Lakóház folyosóján elhelyezett szén-monoxid érzékelő jelzett Nyíregyházán, a Tiszavasvári úton tegnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, amelyek a fürdőszobában elhelyezett gázkészüléknél igazolták a mérgező gáz jelenlétét, majd átszellőztették az épületet. A gázszolgáltató szakemberei a készüléket a szolgáltatásból kizárták. Személyi sérülés nem történt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában