Bűnügy

2022.05.10. 09:57

Jogsi nélkül vezetők, körözött személyek őrizetben

Rendőrségi összefoglaló.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyházán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. május 9-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 29 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. május 9-én elfogtak egy 25 éves férfit. Ellene a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. május 9-én elfogtak egy 34 éves kisvárdai lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Ópályiban ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakost 2022. május 9-én. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 47 éves járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 37 éves Nyírbátori lakost 2022. május 9-én. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 31 éves mátészalkai lakost 2022. május 9-én. A rendőrök megállapították, hogy a Mátészalkai Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában