Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.05.25. 10:19

Kiégett egy autó Tiszabercelen

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Tiszabercelen, a Rákóczi utcában kedden. Az erős hőhatás miatt a szomszédos ingatlan szigetelése is károsodott. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral oltották el a tüzet.

Fémhulladék préselése közben keletkezett tűz Nyíregyházán, a Kállói úton tegnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be a tűzesetnél, habsugarakkal fékezték meg a lángokat.

Fa ága hasadt le és veszélyt jelentett a járókelőkre Nyíregyházán, a Szent István úton. A város hivatásos tűzoltó dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt. Záhonyban, az Ady Endre utcában vakolatdarabok lógtak egy ingatlanról veszélyeztetve az arra közlekedőket. A város és a kisvárdai hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével a balesetveszélyt megszüntették.

 Magyon harminc, Dombrádon két helyszínen háromezer négyzetméteren, Nyírmeggyesen egy hektáron pusztítottak a szabadtéri lángok, amelyeket gyorssugarakkal és kéziszerszámokkal számoltak fel a beavatkozók - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címkék#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában