Katazstrófavédelem

2022.05.23. 08:17

Kocsibeállóra zuhant a faág Vásárosnaményban

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Családi ház udvarán lévő gázcsonk golyóscsap alatti részén szivárgott a gáz Nagykállóban, a Dózsa György úton vasárnap. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gázvezetéket kiásták, a gázszolgálató szakemberei a szivárgást megszüntették.

Fa szerkezetű melléképület égett teljes terjedelmében Tarpán, a Kossuth utcában. A fehérgyarmati hivatásos és a tarpai önkéntes tűzoltók a tüzet egy gyorssugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Nyárfa ága hasadt le és kocsibeállóra esett Vásárosnaményban, a Tiszavirág sétányon tegnap. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrésszel szüntették meg a veszélyt.

Ötven négyzetméteren égett az avar és gallyak Nyíregyházán, a Koszorú utcában. Petneháza és Nyírjákó között ötszáz négyzetméteren a nádas kapott lángra. Pátrohán harminc négyzetméteren a száraz fű égett. A tűzeseteket a nyíregyházi, a baktalórántházi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók számolták fel, kéziszerszámokkal, puttonyfecskendőkkel és gyorssugarakkal - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címkék#tűz#vihar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában